top of page

Webinar Ultracycling and extreme challenges

Een leuke online leer en share-sessie waar we je prikkelen over ultra-cycling en het stellen van (extreme) fietsdoelen met Sven Cappuyns en Maximilien Monteyne

Registration is Closed
See other events
Webinar Ultracycling and extreme challenges
Webinar Ultracycling and extreme challenges

28 Aug 2021, 19:00 – 20:00

Webinar

Google Meet-link: https://meet.google.com/hsj-trjj-dwp

OR

Facebook & Instagram LIVE

Samen met ultracyclist Sven Cappuyns en ultrarunner Max bespreken we het stellen van steeds zwaardere (fiets)doelen, het opzoeken van je fysieke grenzen en wat daarmee gepaard gaat!

Fietsen is in de voorbije jaren enorm in populariteit gestegen en waar de grote menigte de weg naar 'outside is free' massaal heeft gevonden, kan het voor enkelingen niet ver genoeg gaan... Letterlijk dan ;)

In deze webinar bespreken Sven en Max hun ervaringen en hopen jullie zo te inspireren en je mee op het juiste pad te zetten als jij je (fysieke) doelen uitbreidt en je grenzen opzoekt! Van voorbereiding tot failure, van domme fouten tot interessante inzichten... 

Onder het motto: "Al doende leert men... maar wat bijleren van iemand die het pad al bewandelt heeft, kan nooit geen kwaad" proberen we wat licht in de duisternis te scheppen!

Aansluitend op de info-sessie, die ook live te volgen in het magazijn van 't Kartel, zadelen we onze stalen rossen en begint de Nightride (zie andere events!)

Tickets

  • Free ticket

    €0.00
    Sale ended

Total

€0.00

Share This Event

bottom of page